Cum pot sa public?

1. Inregistrarea pe website-ul Pharmakon.ro 


Pentru a publica pe website-ul Pharmakon.ro trebuie, in primul rand, sa fiti inregistrat pe site cu un cont de utilizator-persoana sau utilizator-companie. 

In partea de sus a website-ului gasiti un buton pe care scrie "Creeaza un cont nou". Dati click pe acest buton, pentru a intra in pagina de inregistrare. 


Acolo va trebui sa completati urmatoarele campuri: 
- Numele de utilizator sau nickname-ul - dupa caz, un nume care sa va reprezinte, cu care veti semna orice comunicare publicata pe Pharmakon.ro sau denumirea companiei pentru care faceti contul; 
- Adresa de email pe care doriti sa o folositi in corespondenta cu administratorii Pharmakon.ro; aceasta adresa trebuie sa fie valida, pentru a primi emailul de confirmare si validare a contului dumneavoastra; 
- Va trebui, apoi, sa selectati tipul de cont pe care doriti sa il inregistrati - persoana sau companie; pentru inregistrarea conturilor de companie va fi nevoie de o procedura suplimentara, confirmarea printr-un apel telefonic catre unul dintre numerele publice de telefon ale companiei pentru care doriti sa faceti contul a acestei inregistrari; 
- Numele persoanei sau denumirea companiei, dupa caz; 
- Profesia persoanei (medic, farmacist, manager, reprezentant medical etc.) sau tipul de organizatie (companie farmaceutica, clinica, companie de produse medicale, farmacie, banca etc.); 
- Adresa dumneavoastra sau adresa organizatiei pe care o reprezentati;  
- Numarul dumneavoastra de telefon sau al organizatiei pe care o reprezentati; 
- Numarul de fax; 
- Adresa paginii web a dumneavoastra sau a organizatiei dvs.; 
- O scurta descriere, daca veti considera acest lucru necesar; 

Dupa zonele de introducere a acestor date de identificare, exista o casuta a carei bifare reprezinta acordul dumneavoastra fata de termenii si conditiile de furnizare a serviciilor Pharmakon.ro; este necesar sa lecturati aceste comunicari inainte de a va da acordul si de a finaliza inregistrarea. 

In fine, din motive tehnice, vi se va cere sa introduceti un cod de confirmare generat automat in format grafic (captcha). 

Dupa ce ati realizat acesti pasi, dati click pe butonul "Creeaza un cont nou".

Veti primi un email cu un link de confirmare; deschideti acel link si urmati indicatiile din emailul primit pentru valizarea inregistrarii; de asemenea, in cazul in care inregistrati un cont de companie, veti primi un telefon de confirmare, la unul dintre numerele de telefon specificate de organizatia dumneavoastra in carti de telefon sau in pagina web. 


2. Publicarea pe website-ul Pharmakon.ro 

 Puteti sa publicati urmatoarele tipuri de materiale: 
- Profil de persoana (acestea vor avea nevoie de aprobarea administratorilor Pharmakon.ro); 
- Profil de organizatie (grupate pe patru categorii: clinici si spitale, companii, farmacii, institutii); 
- Comunicate de presa; 
- Anunturi (promovarea unor evenimente organizate de dumneavoastra); 
- Oferte/cereri de munca (cariere); 

Alaturi de aceste materiale pe care puteti sa le publicati direct, ca utilizator inregistrat, veti putea publica, prin intermediul editorilor Pharmakon.ro, articole, stiri, definitii in dictionare (e.g. prospecte ale unor noi medicamente), materiale video realizate de organizatia dumneavoastra la diferite evenimente. 

Pentru a publica in mod direct trebuie sa dati click - dupa ce sunteti autentificat pe website - pe butonul "Creeaza continut", aflat in partea de sus, dreapta, a website-ului (langa zona de autentificare). 

Veti ajunge intr-o pagina in care va sunt prezentate tipurile de continut pe care le puteti publica: 
- Anunt (evenimente); 
- Comunicat (de presa); 
- Job (cereri si oferte de munca); 
- Persoana (profil de persoana);
- Subiect (propunere de discutie pe forum); 
- Website (profil de organizatie/companie); 

Prin click pe numele tipului de continut pe care doriti sa-l publicati veti ajunge in pagina de editare a continutului. 
Acolo veti avea de facut urmatoarele actiuni: 
- introducere a titlului - format text; 
- introducere a imaginii (fotografie la profil de persoana, sigla la celelalte); dimensiunile pe care este recomandat sa le aiba imaginea sunt specificate in pagina; in cazul in care intampinati dificultati, nu zitati sa cereti ajutorul administratorilor Pharmakon.ro, trimitand fotografia dorita cu specificarea materialului in care doriti sa fie inserata la [email protected];
 - introducerea adresei web - in cazul in care organizatie dumneavoastra are o pagina pe Internet sau in cazul in care persoana careia ii realizati profilul are un website sau un blog;
- introducerea textului propriu-zis al comunicarii; 
- selectarea categoriei (la profilurile de persoane); 
- selectarea directorului (la profilurile de organizatii); 
- selectarea specialitatii (la ambele tipuri de profiluri); 

Dupa ce ati terminat de introdus datele cerute si de facut selectiile necesare, este bine sa va revizuiti comunicarea. 

3. Promovarea continutului publicat pe website-ul Pharmakon.r

Pentru a oferi vizibilitate maxima comunicarilor dumneavoastra, puteti alege una dintre formele de promovare in prima pagina a website-ului (homepage) oferite de Pharmakon.ro. Aceste facilitati sunt contra cost. 

Dupa ce ati terminat de editat comunicarea dorita, trebuie sa alegeti tipul de promovare dorit. Pentru aceasta, este nevoie sa apasati pe "Optiuni de publicare". Aici veti avea de bifat una dintre urmatoarele posibilitati: 
- "Publicat" - in cazul in care este profil de persoana sau de organizatie (website), apare in directoarele pe Pharmakon.ro, fara a fi promovat in prima pagina. (Tariful este de 24 de euro pe an sau 2 euro pe luna); in cazul in care este comunicat de presa, anunt de eveniment sau oferta/cerere de munca, vor aparea in paginile dedicate, dar fara a fi promovate in prima pagina. (Tariful este de 20 de euro pe luna sau 5 euro pe saptamana); 
- "Promovat in prima pagina" - in cazul in care este profil de organizatie (website), va aparea pe prima pagina, in zona dedicata, pe una dintre pozitiile de la 2, 3, 4, 5; la profilul de persoana nu exista aceasta posibilitate de promovare; (Tariful pentru aceasta promovare este de 32 de euro pe luna sau 8 euro pe saptamana); in cazul in care este comunicat, anunt sau oferta de munca, va aparea in zona dedicata, pe una dintre pozitiile de la 2, 3, 4, 5, cu text si sigla; (Tariful pentru aceasta promovare este de 32 de euro pe luna sau 8 euro pe saptamana); 
- "Primul in categorie" - comunicatele de presa, anunturile si ofertele de munca vor aparea pe prima pozitie din zona dedicata in prima pagina, cu titlu, text si sigla; profilul de persoana va aparea intr-una dintre cele 5 pozitii din caseta speciala din prima pagina; profilul de organizatie (website) nu permite acest tip de promovare;(Tariful pentru aceasta promovare este de 60 de euro pe luna sau 15 euro pe saptamana); 

Toate tarifele practicate pentru aceste promovari, precum alaturi de cele pentru diverse materiale publicitare editoriale (publireportaje, interviuri publicitare etc.), le gasiti si in pagina dedicata, detaliat. 

4. Cumpararea de credite Pharmakon.ro 

Plata pentru oricare dintre operatiunile de publicare si promovare descrise mai sus se face cu ajutorul creditelor Pharmakon.ro.

In pagina de profil - la care aveti acces cu click pe butonul "Profil" din partea dreapta, sus, a Pharmakon.ro - gasiti functia de cumparare de credite "Cumpara". 


Prin click pe aceasta, veti gasi un formular pentru a solicita cumpararea unui numar de credite; in urma completarii formularului, veti primi o factura pro forma; dupa achitarea acesteia, contul dumneavoastra va fi alimentat cu numarul de credite corespunzator platii facute (un credit=1 euro). 

Tot in pagina de profil, prin click pe "Afiseaza" puteti vedea oricand operatiunile facute si modalitatea de cheltuire a creditelor, precum si situatia creditelor ramase.

Preturile si tarifele pentru facilitatile de PR si pentru bannerele publicitare, aici.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.
Sunteti de acord cu modificarea examenului de rezidentiat propusa de ministrul Sanatatii?
Da
40%
Nu
60%
Total voturi: 5