Raed Arafat - Subsecretar de Stat MS, Coordonator SMURD

Raed Arafat - medic specialist ATI roman de origine palestiniana.

Este initiatorul si coorodnatorul Serviciului Mobil de Urgenta, Reanumare si Descarcerare (SMURD) din Romania. Din august 2007 este subsecretar de stat in Ministerul Sanatatii jogos casino online.

Biografie
Raed Arafat s-a nascut pe 24 mai 1964, la Damasc, in Siria, dintr-un cuplu de palestinieni originari din Nablus Bonus Fara Depunere

Pasiunea pentru medicina de urgenta a descoperit-o la 14 ani, cand a infiintat o echipa de prim-ajutor impreuna cu colegii de clasa, pe care i-a instruit si coordonat.

Se afla in Romania din 1981. A invatat limba romana la Pitesti, apoi a studiat medicina la Cluj si s-a specializat in Anestezie Terapie Intensiva (ATI) la Targu Mures si Cluj Napoca.

In 1991, Raed Arafat infiinteaza SMURD, in colaborare cu pompierii locali si cu cei din Scotia. La inceput, seful SMURD a finantat functionarea serviciului din fonduri personale. Pana in 1998 a lucrat ca voluntar in serviciul pe care l-a infiintat.

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialise correctly.
Sunteti de acord cu modificarea examenului de rezidentiat propusa de ministrul Sanatatii?
Da
40%
Nu
60%
Total voturi: 5